Названо найдоступніший в обслуговувані Toyota Camry

Портал HotCars проаналізував дані про витрати на обслуговування різних поколінь Toyota Camry та визначив, яка версія вимагає найменше вкладень. Згідно з їхньою інформацією, Toyota Camry 2016 року має найнижчі витрати на техобслуговування – лише 365 доларів на рік. Це робить її привабливою для власників, оскільки вона поєднує надійність з доступними витратами на ремонт.

У США Camry є одним із найпопулярніших автомобілів, займаючи восьме місце в рейтингу продажів. Її популярність пояснюється не лише надійністю, але й тим, що її можна легко відремонтувати практично всюди без значних витрат. Проте, у Camry є деякі слабкі місця, такі як АКП, котушка запалення, тиск масла, підвищена витрата масла та проблеми з підвіскою, що можуть призвести до додаткових витрат.

Загалом, за десять років на обслуговування та ремонт Toyota Camry можна витратити до 4203 доларів, що майже на 2,9 тисячі менше, ніж у середньому по галузі. Імовірність того, що седану знадобиться капітальний ремонт, становить близько 12%, що на 9,61% нижче середньої ймовірності серед аналогічних автомобілів.