В Україні з’явиться електрокросовер Ford Mustang Mach-E GT (Фото)

Електромобіль Ford Mustang Mach-E GT оснащений потужною установкою в 487 кінських сил. Цей спортивний кросовер може розганятися до 100 км/год за 4,4 секунди і проїжджати до 500 км без підзарядки.

Топова версія Ford Mustang Mach-E GT, яка з’явиться в Україні, вирізняється своєю потужністю. Цей електричний кросовер оснащений двома моторами, які забезпечують загальну потужність у 487 кінських сил і 830 Нм крутного моменту.

Ford Mustang Mach-E GT має максимальну швидкість 200 км/год і розганяється до 100 км/год за 4,4 секунди. Повнопривідний кросовер отримав спортивну підвіску з адаптивними амортизаторами і гальма Brembo, що підвищують його ефективність.

Електромобіль обладнаний збільшеною батареєю ємністю 98 кВт∙год, що забезпечує запас ходу до 500 км. Зарядка батареї до 80% у швидкому режимі займає лише 45 хвилин.

Від стандартного Ford Mustang Mach-E версія GT відрізняється зміненим дизайном передньої частини і 20-дюймовими дисками. У салоні встановлені спортивні крісла з екошкіри. Новий Ford Mustang Mach-E GT коштує 2 931 964 гривні і включає безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, електроприводи сидінь і дверей багажника, підігрів крісел та керма, акустичну систему Bang&Olufsen, датчики світла і дощу та камери кругового огляду.

Джерело focus.ua