Audi відмовиться від фальшивих вихлопних труб у своїх моделях

Компанія Audi вирішила відмовитися від фальшвих вихлопних труб на нових бензинових, дизельних та гібридних автомобілях. Це рішення обґрунтоване відгуками клієнтів щодо дизайну моделей, повідомляє британське видання Auto Express з посиланням на представника бренду.

На презентації нових моделей Audi A5 та S5 представник компанії зазначив, що всі автомобілі на платформі Premium Platform Combustion (PPC) будуть оснащені лише справжніми функціональними вихлопними трубами. Це змінює підхід до дизайну та відповідає побажанням клієнтів.

Тренд на фальшвихлопні труби серед німецьких автовиробників з’явився у середині минулого десятиліття. Це дизайнерське рішення передбачає встановлення на задній бампер пластикових заглушок у формі вихлопної труби, які зазвичай мають хромовану обробку.

Справжню вихлопну трубу при цьому не видно, вона знаходиться за бампером і спрямована вниз. Частково це рішення було продиктовано безпекою, оскільки гаряча металева труба розташована подалі від пластикових деталей.

Таким чином, Audi вирішила повернутися до використання справжніх вихлопних труб на своїх нових моделях, щоб відповідати очікуванням клієнтів і підвищити рівень автентичності своїх автомобілів.

Джерело autoexpress.co.uk