Розпочалося серійне виробництво найновішого Toyota Land Cruiser Prado 250 (Фото)

19 липня на заводі FAW Toyota у провінції Сичуань з конвеєра зійшла перша партія Toyota Prado нового покоління. Модель доступна у чотирьох варіантах, з цінами від 459 800 до 549 800 юанів. Побудований на платформі TNGA-F, новий Prado зберігає класичний коробчатий дизайн, характерний для позашляховиків.

Передня частина автомобіля пропонується у двох варіантах: базова модель Transcend BX має круглі фари, що надає їй ретро-вид, тоді як інші варіанти оснащені прямокутними фарами для строгого вигляду. Круглі фари виконані в димчасто-чорному стилі, а прямокутні мають сріблясті акценти на решітці радіатора. Нижня частина передньої частини оснащена металевою пластиною для захисту кузова.

Інтер’єр нового Prado має повністю цифрову панель приладів і великий центральний екран управління. Доступні кольори інтер’єру включають чорний, білий, сірий та бронзовий. Базова модель має п’ять сидінь, а дорогі моделі – шість. Окрім базової моделі UN, всі варіанти оснащені шкіряними сидіннями з електроприводом.

Новий Prado оснащений гібридною системою з двигуном 2,4T і електромотором, що забезпечує сумарну потужність 330 кінських сил і піковий момент 630 Нм. Автомобіль має 8-ступінчасту автоматичну коробку передач та систему повного приводу, що разом з блокуванням диференціалів і конструкцією кузова на рамі забезпечує високу прохідність та економічність палива.

Розміри нового Prado складають 4925 мм у довжину, 1940 мм у ширину, 1910 мм у висоту, а колісна база – 2850 мм. Завдяки своїм характеристикам, новий Prado пропонує підвищену прохідність та економічність під час щоденних поїздок.

Джерело autohome.com.cn