Названо автомобілі, які здатні проїхати понад 400 тисяч км

Згідно з дослідженням iSeeCars.com, лише 8,6% сучасних автомобілів мають шанс прослужити понад 400 000 км, але деякі моделі значно перевершують цей показник. В рамках аналізу понад 402 мільйонів автомобілів, експерти визначили 30 найдовговічніших моделей. Лідером рейтингу стала Toyota Tundra, яка має 36,6% шансів подолати цей рубіж.

Toyota домінує у списку, зайнявши дев’ять позицій у топ-10. До найнадійніших моделей увійшли Toyota Sequoia, 4Runner, Tacoma та Highlander Hybrid. Цей успіх підтверджує репутацію японського бренду як виробника надійних автомобілів, здатних працювати тривалий час без серйозних проблем.

У рейтингу також відзначено високу надійність позашляховиків. З 30 найдовговічніших автомобілів 16 моделей належать до цього сегменту. Їх міцність та надійність роблять їх фаворитами серед тих, хто шукає витривалі автомобілі.

До інших моделей, що увійшли в список, належать Honda Ridgeline, Chevrolet Suburban, Lexus GX, Ford F-150 та Nissan Armada. Цей рейтинг демонструє, що вибір надійного автомобіля є можливим, навіть в умовах, коли середня тривалість служби автомобіля не завжди вражає.

Увесь список найбільш довговічних автомобілів:

Toyota Tundra;
Toyota Sequoia;
Toyota 4Runner;
Toyota Tacoma;
Toyota Highlander Hybrid;
Honda Ridgeline;
Chevrolet Suburban;
Toyota Avalon;
Lexus GX;
Chevrolet Silverado 1500;
GMC Yukon XL;
Chevrolet Tahoe;
Honda Pilot;
Honda Accord;
GMC Sierra 1500;
Ford F-150;
Toyota Highlander;
Nissan Titan;
GMC Yukon;
Honda CR-V;
Toyota Camry;
Ford Expedition;
Honda Accord Hybrid;
Nissan Pathfinder;
Toyota Prius;
Nissan Armada;
Mazda CX-9;
Acura MDX;
Honda Odyssey;
Ram 1500.