Збільшений Tiguan: Volkswagen готує до презентації Tayron (Фото)

Фото: volkswagen-newsroom.com

Volkswagen of America підтвердив, що нова версія Tiguan з довгою колісною базою з’явиться в США, проте її зовнішній вигляд, варіанти двигунів і оснащення будуть значно відрізнятися. Американська версія дебютує пізніше цього року, і є припущення, що вона матиме більше спільного з китайським Tayron L — семимісною версією останнього покоління Tiguan, яка вже замінила старий Tiguan Allspace у Європі.

Новий Tayron має 4,77 метра в довжину, що на 23 см більше за Tiguan. Колісна база збільшена на 11,4 см для розміщення третього ряду сидінь, а багажник варіюється від 345 до 2090 літрів залежно від конфігурації. Модель також доступна у дворядній версії з більшим об’ємом багажника. Гібридні моделі пропонують трохи менше місця через розміщення акумуляторів.

Фото: volkswagen-newsroom.com

Автомобіль оснащується автоматичною коробкою передач із подвійним зчепленням та різними двигунами: бензиновими, дизельними та гібридними. Базовий двигун — 1,5-літровий бензиновий з турбонаддувом потужністю 148 кінських сил. Є також потужніші варіанти, включно з 2,0-літровим дизелем потужністю 201 к.с. і бензиновим двигуном на 261 к.с.

Tayron eHybrid оснащений літій-іонною батареєю на 19,7 кВт⋅год і підтримує зарядку постійним струмом на 50 кВт, що дозволяє проїжджати понад 100 км на електротязі. Загальний запас ходу разом із паливним баком складає близько 850 км. Усередині автомобіль оснащений 15-дюймовим сенсорним екраном і цифровою панеллю приладів на 10,25 дюйма.

Фото: volkswagen-newsroom.com