В Україні седан Maserati продали за ціною Skoda Fabia (Фото)

В Україні з аукціону ProZorro продали цікавий седан Maserati Quattroporte 2006 року. Ціна Мазераті склала всього 380 тис. гривень ($ 14 600). Про це повідомив творець ProZorro Макс Нефьодов.

Настільки невисока вартість пояснюється тим, що автомобіль – конфіскований. Maserati Quattroporte належав збанкрутілому банку «Надра» і довгі роки простояв на штрафмайданчику. Виручені гроші стануть компенсацією ошуканим вкладникам.

Крім того, Мазераті Кваттропорте перебуває далеко не в кращому стані, хоча його пробіг – всього 47 тис.км. Автомобіль не на ходу, потребує заміни зчеплення і ще деякого ремонту. Комплектація включає шкіряний салон, електропакет і шини Nokian розміром 255/55 R18. Зате седан оснащений 4,2-літровою 400-сильною вісімкою.

Макс Нефьодов вважає продаж Мазераті своєю особистою перемогою, адже довгий час автомобіль не міг знайти власника. Звідси і низька стартова ціна в 355 тис.гривень.

За словами Нефедова, аукціон пройшов законно і прозоро. А вже в недалекому майбутньому таким же чином продадуть ще кілька цікавих авто преміум-класу.

http://topgir.com.ua/