«АвтоКрАЗ» виготовив партію спецавтомобілів (Фото)

Кременчуцький автозавод поставив ПАТ «Укргазвидобування» кілька автомобілів КрАЗ-5233НЕ зі спецналаштуваннями, які стануть пересувними лабораторіями для дослідження свердловин, пише autocentre.ua.

Пересувні лабораторії для дослідження свердловин – ЛСГ-10 виготовлені на повноприводних шасі КрАЗ-5233НЕ (4х4). Лабораторія допомагає проводити геофізичні та гідродинамічні дослідження газових свердловин за допомогою спеціальних приладів, що опускаються глибоко під землю. Машина укомплектована спеціальним кузовом-фургоном з системою опалення і вентиляцією – для комфортної роботи персоналу.

Спеціальне оснащення охоплює гідравлічну лебідку, бак з термоізоляцією – для води та мастила, диван–рундук, мийку та інше обладнання.

Зазначимо, що ПАТ «АвтоКрАЗ» і раніше вигравав тендери від ПАТ «Укргазвидобування». Це підприємство щороку оновлює свій автопарк новою технікою КрАЗ – це самоскиди, екскаватори-планувальники, тягачі, зокрема мобільні лабораторії.

Це й не дивно, адже повноприводні вантажівки КрАЗ завдяки своїм високим позашляховим якостям завжди мали підвищений попит у нафтовиків і газовиків як у нашій країні, так і далеко за її межами.


Не пропустіть