Ексклюзив “на бляхах”: рідкісні і несподівані нерозмитнені авто в Україні

Вчора ми публікували рейтинг найдорожчих авто на бляхах в Україні. Як то кажуть, тема «пішла», тому topgir вирішили розвинути її. І на цей раз ми представляємо вам підбірку найрідкісніших і найнесподіваніших нерозмитнених авто на наших дорогах.

Tesla на єврономерах

Незвичайність і парадоксальність нерозмитненої Тесли полягає не тільки в чималій ціні даної моделі, а ще й в тому, що це електромобіль. А на електричні машини в Україні, як відомо, діє безмитне ввезення.

Lamborghini Diablo “на бляхах»

За неофіційними даними, володарем рідкісного італійського спорткара є киянин. Не дивно, що Lamborghini Diablo литовської реєстрації стала хітом в соцмережах.

Класичний Porsche 911 польської реєстрації

Класичний 911-й – велика рідкість для наших доріг. Розмитнення такого авто недоцільне і фактично неможливе, тому ввезення нерозмитненого Порше цілком виправдано.

Лада європейської реєстрації

Маячня? Нам здається, що так. Але, може, ми чогось не розуміємо …

Катафалк Мерседес на литовських номерах

Ідеальний варіант для проводів в останню путь затятих шанувальників машин «на бляхах». Чорний гумор.

ГАЗ-21 на єврономерах

Мабуть, більш вражаючою може бути хіба що Таврія “на бляхах» …

Bentley Flying Spur болгарської реєстрації

А це справжній «король блях», адже мова йде про новий Bentley Flying Spur вартістю близько 300 тисяч доларів! Це вам навіть не вживане купе Bentley на єврономерах.

На завершення ще парочка ексклюзивів на єврономерах, які ми не включили в загальний рейтинг. Чому? Не впевнені, що на них їздять наші співвітчизники, хоч машини і були зняті в Україні – на виставці Old Car Land, куди приїжджають і зарубіжні гості.

Porsche 944 польської реєстрації

Класичне купе Mercedes W124 на німецьких номерах

Культова Lancia Delta Integrale з єврономерами