Найбільш продаваним авто в Україні став непопулярний автомобіль

Жовтень став несподіваним місяцем, тому що на перше місце по першій реєстрації в Україні вийшов зовсім несподіваний гравець. Вгадаєш? Тоді натякнемо – не так давно ця марка зробила пропозицію, від якого було важко відмовитися.

Йдеться про Volkswagen Golf, але не звичайному, а SportWagen. Цього літа представник німецької марки запропонував українцям цю версію Гольфа за ціною від $ 18 800. Тому дану версію негайно прозвали Гольфом за півціни. Машини нові, правда, 2015 року випуску, і з Мексики. Ясна річ, чимало українців вирішили не упустити свій зоряний час і по-швидкому зайняли чергу за «німецьким» дизельним (!) Універсалом, та ще й з автоматом. Мрія? Для багатьох – так.

Достовірно невідомо, яку частку в продажах Фольксвагена зайняв саме універсал, але думаємо, що із загального числа проданих Гольфів він склав відсотків 90. Так чи інакше, але саме Golf SportWagen став найбільш продаваним новим в Україні за підсумками жовтня (427 машин). Парадокс же в тому, що досі наші люди вкрай неохоче купували універсали. Ну, якщо не брати до уваги нерозмитнені Audi A6 Avant …

Ось так скандал навколо Фольксвагена зіграв на руку українцям, які нарешті змогли втілити свою раніше нездійсненну мрію.