Український виробник показав сучасні автомобільні майстерні (Фото)

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС показав аварійні майстерні АТ АМ-0102 на шасі DAYUN CGC1100. Завдяки ним комунальні підприємства зможуть забезпечити якісний ремонт мереж водопостачання та опалення. Про це повідомили у пресслужбі виробника.

Автомобілі оснащені пасажирським та вантажним відсіком, сталевим верстаком зі слюсарними лещатами, а також механізмами підйому-опускання для перевезення кисневих та пропанових балонів.

Фото: alfateks.com.ua

Крім того, вони мають нішу для перевезення генератора та ящик зі сталі для довгого інструменту. Аварійні майстерні оснащені вентиляційними люками, переговорними пристроями екіпажу з водієм, висувними сходами та системою опалення й кондиціювання.

Фото: alfateks.com.ua

У пасажирському відсіку встановлені рундуки з підголівниками, кількість місць для сидіння – 4 шт. обладнані однопасовими ременями безпеки. Є також відкидна стільниця. Пасажирський відсік має систему опалення від автономного дизельного обігрівача салону, потужністю 2 кВт.

Фото: alfateks.com.ua

Автомобіль оснащений 4,0-літровим дизельним двигуном потужністю 150 к.с.. У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.