В Україні з’явилися розмитнені електромобілі за 10 000 доларів

Вживані електромобілі в Україні в основному не купиш менше ніж за 12-14 тис. доларів (мова йде про найбільш доступні пропозиції на ринку – старий Leaf з батареєю ємністю 24 кВт·год).

Однак саме зараз в наших краях продається кілька електрофургонів Renault Kangoo ZE, оцінені менше ніж в 10 тис. доларів. При цьому машини в нормальному стані і не бували в ДТП.

Так, екземпляр на українській реєстрації обійдеться в 8,9-9,5 тис. доларів, а електроКенго з єврономером – в середньому 8,5 тис. доларів. Пробіг всіх моделей – 40-65 тис. км. Пропонуються як пасажирські, так і вантажні версії.

“Заводской электромобиль! Батарея 93-97% плотность, является в собственности! Полного заряда хватает на 100-140км. Заряжается от домашней розетки 220вт около 6-ти часов! В комплекте два провода(220 и 380)! Можно переделать официально в пассажир! Машины в Украине! Ставятся и снимаются с учёта без проблем! Возможна доставка в любой город Украины! Звоните!”, – йдеться в одному з оголошень.

Об’єднує всі ці Renault Kangoo ZE то, що вони пофарбовані в жовтий колір. Ми запідозрили, що дані авто потрапили в Україну після того, як відпрацювали деякий час в кур’єрській службі або на пошті в одній з країн Європи.

Збіг підтвердився – точно такі ж Renault Kangoo ZE використовує/використовувала поштова компанія Франції La Poste.

Звичайно, даний факт когось відлякає від покупки, але напевно знайдуться ті, хто забере електричні фургони з такою привабливою ціною. Причому найближчим часом.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть