В Україні побудують гоночну трасу для суперкарів (Відео)

В Україні хочуть побудувати гоночну трасу, яка підходить для спортивних суперкарів. На такий проект замахнулися в компанії Autoenterprise, яка в Україні представляє бренд Lotus.

Ідея в українців наблизити країну до світового автоспорту з’явилася після того, як гендиректор компанії Дмитро Никонов і автоблогер Олександр Куницький побували в Великобританії на випробувальному полігоні Lotus в місті Хетел.

Протягом дня вони випробовували спорткари Lotus Elise і Lotus Exige на гоночній трасі. Довжина треку Lotus Driving Academy, на якій каталися Олександр Куницький і Дмитро Никонов, становить 3,6 кілометра, а ширина дорожнього полотна досягає 12 метрів.

«Я не розраховував, що моїм інструктором стане справжній гонщик формули 1 – Мартін Доннеллі! Незабутні враження, – зазначив автоблогер. – До того моменту поки він не прокатав мене поруч з собою, я вважав, що я досить швидкий і класний гонщик. Після одного кола з професіоналом я зрозумів, що мені ще потрібно вчитися і вчитися».

Поганяти на подібній трасі можна буде і в Україні. Надихнувшись британськими враженнями, в Autoenterprise, яка є офіційним представником марки Lotus, заявили про створення гоночної траси.

У компанії поки не розголошують подробиць масштабного проекту, але кажуть, що бажаючі промчати на спорткарі на українському треку зможуть незабаром.

«В Україні з’явиться академія від компанії Lotus. Думаю, що трек буде в місті Києві, – сказав Олександр Куницький. – Будь-який бажаючий зможе випробувати подібні почуття, яких зазнав я!».

Джерело autonews.ua

Не пропустіть