Geely побудувала вражаючий позашляховик (Фото)

На сьогоднішній момент Geely є в Китаї третьою за обсягом продажів компанією і, відповідно, однієї з найбільших в світі!

Тому прем’єра нового кросовера Geely Concept Icon – це подія не тільки китайського, а й світового масштабу.

Як можна зрозуміти з назви – це прототип. Але дуже опрацьований і з великими перспективами піти в серійне виробництво саме в такому вигляді.

Треба відзначити, що великі китайські компанії, які дивляться в майбутнє, вже давно відмовилися від політики клонування успішних європейських і американських моделей. У них вже є свої власні дизайнерські студії, де працюють відомі персони автомобільного світу. Наприклад, директором по дизайну Geely зараз є Гай Бергойна, який раніше працював в Volvo і Renault.

Саме Гай Бергойна придумав зробити фари у вигляді «петель нескінченності» (цей елемент в машині використовується повсюдно) і поставили двері, які дозволяють легко і просто проникати в салон (як тут не згадати, що такі ж двері використовуються, наприклад, в Rolls-Royce).

Ну а в салоні, ясна річ, перемога високих технологій: сучасна мультимедіа, високошвидкісний інтернет, екрани у кожного пасажира (причому можна обмінюватися картинками або іншою інформацією прямо з екрану на екран – для цього досить просто перенести пальцем зображення «сусідові»).