Хетчбек Toyota Corolla Sport тепер доступний з повним приводом

Японська компанія Toyota буде випускати свій новий гібридний хетчбек Corolla Sport тепер і з повним приводом. Однак така версія автомобіля буде доступна тільки на внутрішньому ринку.

Прем’єра новинки відбулася ще навесні цього року в США. Corolla Hatchback представлена ​​в трьох версіях, призначених для різних регіонів, але повний привід є тільки у японської. Toyota Corolla Sport побудований на платформі TNGA.

Є кілька варіантів моторів на розсуд водія. Для тих, хто вважає за краще економити, тобто 1,8-літровий двигун потужністю 98 кінських сил, що працює в парі з електромотором. В сумі їх роботи виходить 122 кінські сили. Такий варіант економічний, так як на кожні 100 кілометрів витрачається не більше 3 літрів палива. А в повноприводному варіанті стоїть мотор на 1,2 літра з потужністю в 116 кінських сил. Автомобілі отримав нову систему безпеки Toyota Safety Sense, яка в разі ДТП може викликати вертоліт.

Салон хетчбека спортивний, представлений в двох варіантах. Є салон з широкими червоними вставками, а можна вибрати з тонкою червоною або білою строчкою. Випускати на ринок Toyota Corolla Sport компанія планує 7-8 липня поточного року.