Suzuki розкрила технічні характеристики нового позашляховика Suzuki Jimny

Прес-служби японської компанії оприлюднила характеристики нового покоління позашляховика Jimny, який з сьогоднішнього дня доступний на місцевому ринку.

Раніше повідомлялося, що в основі новинки як і раніше лежить рамна платформа, позашляховик оснащується повним приводом, роздавальною коробкою і заниженою передачею. Дорожній просвіт моделі становить 21 см, при цьому Suzuki Jimny вкоротили на 20 см, але ширина в порівнянні з попередником виросла на 4,5 см, а висота – на 2 см.

Модель отримає два бензинових агрегати на вибір – 0,6-літровий турбований потужністю 64 к.с., а також 1,5-літровий “атмосферник”, віддача якого становить 120 к.с. Вони будуть працювати спільно з 5-ступінчастою механічною трансмісією або 4-швидкісною «автоматом».

У базове оснащення четвертого покоління Suzuki Jimny увійдуть світлодіодні фари, круїз-контроль, системи запобігання зіткнень, розпізнавання дорожніх знаків, контролю сліпих зон, мультимедійна система з можливістю підключення смартфона і ряд інших корисних функцій. Також покупцям доступні для замовлення кілька опціональних пакетів, що дозволяють персоналізувати машину.