Ford в 2020 році випустить новий електричний кросовер

Компанія Ford планує випустити електромобіль в 2020 році. Як повідомляється, це буде кросовер з прийнятною вартістю і передовими технологіями під капотом, здатний стати ефективною альтернативою бензиновим автомобілям.

Як повідомляє директор компанії, їх мета на даний момент – це на протязі двох років працювати над доопрацюванням електромобіля, аналогів якому немає і, ймовірно, не буде найближчим часом, до того ж за такою низькою вартістю. Поки багато автовиробників випускають свої електромобілі в тому вигляді, в якому вони навряд чи підійдуть більшості людей. Технічні характеристики електромобілів, в тому числі максимальна швидкість, час розгону до 100 км/год, об’єм заряду батареї не можуть поки скласти конкуренцію автомобілям, які працюють на бензині.

Втім, представники Ford стверджують, що можливості їх розробки будуть порівнянні з автомобілями, які працюють на пальному. Зокрема повідомляється, що заряду батареї вистачить на 450 км. Зовнішній вигляд моделі нагадує Ford Mustang. Очікується, що саме цей автомобіль, нарешті, дасть можливість електрокарам стати затребуваними.