Політичні ігри влади суттєво ускладнять життя простим водіям

Жорсткий Brexit призведе до того, що британцям для того, щоб поїхати на автомобілі в Європу, доведеться отримати спочатку міжнародні водійські права. У жителів Туманного Альбіону будуть і інші проблеми, якщо Лондон не зможе врегулювати з Брюсселем деякі «фундаментальні питання».

Як відомо, Великобританія готується вийти з Євросоюзу. Зараз обидві сторони обговорюють, як це зробити так, щоб «нікому не було образливо». Великобританію вмовляють підписати угоду про співпрацю з ЄС, але вона поки не поспішає на це погоджуватися, висуваючи свої умови.

Якщо Великобританія і ЄС не знайдуть компроміс, то тоді між ними не буде ніякої угоди. В результаті порвуться зв’язку, які налагоджувалися кілька останніх десятиліть. Для простих британців це означає, що їм для поїздки на автомобілі в Європу доведеться спочатку отримати міжнародні водійські права. Правда, поки це ще не точно. Все буде залежати від того, до якої угоди прийде Великобританія з ЄС.

Тим часом, МВФ попереджає, що якщо угоди з Євросоюзом не буде, то тоді економіку Туманного Альбіону чекають «серйозні труднощі». Особливо це стосується авіаційної, хімічної, аерокосмічної та автомобільної промисловості.