Hyundai готує новий пікап на базі Tucson

Південнокорейський бренд Hyundai ще не представлений в сегменті пікапів, і незабаром може це змінити. Майбутня новинка планується на базі актуальної версії кросовера Tucson, а дебют може пройти вже в 2021-2022 році.

Компанія Hyundai веде роботу над компактним пікапом, в основу якого ляже платформа від Tucson наступного покоління. Якщо проекту буде дано зелене світло, то ринковий дебют моделі відбудеться в 2021 або 2022 році. Зараз виробник взяв додатковий час на доопрацювання пікапа з урахуванням вимог клієнтів з різних країн.

Про це стало відомо завдяки ряду американських видань, де подібні автомобілі дуже популярні. Всі видання посилаються на слова головного виконавчого директора Hyundai Motor Лі Вонхі. За його словами, дизайн моделі буде створено з використанням корпоративного стилю і з оглядкою на концепт Santa Cruz 2015 року.

Поки компанія не планує будь-яких величезних продажів нового пікапа. На першому етапі модель буде представлена як нішевий продукт для шанувальників компанії і сегмента. Якщо проект буде схвалено, то в виробництво пікап надійде не раніше ніж через 3 роки.

Зрозуміло, про будь-які характеристики говорити не доводиться. Поки модель існує тільки у вигляді ідеї, але вже незабаром, ми так думаємо, ряд незалежних дизайнерів представлять власне бачення моделі.


Не пропустіть