Легендарний Toyota Hilux перетворили на дім на колесах (Фото)

За запевненням творців цього туристичного шедевра, автомобіль для кемпінгу, створений на базі популярного японського пікапа ідеально підійде для подорожей. На хвилиночку, цьому примірнику Toyota Hilux цілих 25 років.

Американський автолюбитель придбав компактний пікап Toyota Hilux в далекому 1994 році. Спочатку, автомобіль передбачалося перепродати на території США. Цей екземпляр пікапа є чистокровним японцем.

Але мабуть з продажем щось не склалося і тепер це не пікап, а повноцінний автомобіль для кемпінгу.

Автомобіль отримав обробку атласною чорною фарбою по всьому кузову, що надає йому трохи апокаліптичний вигляд. Легко уявити, як ця вантажівка мчить через зловісну пустелю, залишаючи за собою стовпи пилу. Збільшений дорожній просвіт тільки підсилює цей ефект. Для того, щоб пікап впевнено почував себе в серйозних позашляхових пригодах, його оснастили подвійним заднім мостом, пневматичною підвіскою. У задній частині з’явилися листові ресори, через що ця частина автомобіля злегка піднята над землею.

Під капотом автомобіля знаходиться 2,8-літровий дизельний 4-циліндровий двигун потужністю 90 кінських сил (крутний момент 188 Нм). Мотор агрегатується з 5-ступінчастою «механікою», яка з’єднана з системою повного приводу.

Інтер’єр цього автофургона заслуговує на окрему увагу. У ньому є все що потрібно. Два ліжка – одне над кабіною, а інше розкладається з диванів. Міні-кухня, холодильник, ванна кімната з душовою кабіною. Багато шаф забезпечує багато місця для зберігання.


Не пропустіть