Виявлено двадцятирічний Mercedes в ідеальному стані (Відео)

Багато українців купують автомобілі в Європі. Деякі – в США. Але, виявляється, і в Японії проводяться автоаукціони, де можна купити хороші машини. Наприклад, на японському аукціоні купили Mercedes E-class другого покоління 1997 року випуску практично в ідеальному стані.

Цей Mercedes W210 за свою багаторічну історію проїхав близько 51 000 км. Він знаходиться в чудовому стані, про що свідчить відео. Таке відчуття, що він тільки вчора зійшов з конвеєра. Ось що значить німецька якість і японське обслуговування.

На гальмівних дисках немає абсолютно ніяких слідів зносу. Всі скла рідні. На порогах плівочка. Взагалі, весь салон в плівці. В обробці салону використана шкіра. Всі компоненти «рідні». Двигун – як новий.

Дуже рідко можна зустріти 22-річну машину в такому відмінному стані.

Нагадаємо, що Mercedes W210 – це друге покоління Mercedes E-class. Цю модель випускали з 1995 року по 2002 рік. У неї було два варіанти кузова – седан і універсал. За сім років німці встигли випустити більше 1,6 млн. Примірників W210. Це був перший E-class, який отримав в базі динамічну систему стабілізації.


Не пропустіть