З’явилися перші фото інтер’єру Porsche Taycan

Перший електричний спорткар від Porsche повинен бути представлений у вересні цього року. Судячи зі шпигунських фото, він буде дуже схожий на концепт Mission E не тільки зовні, але і зсередини.

Де саме зроблені фотографії, не уточнюється. Тим часом, на фото, вперше опублікованих на ресурсі TaycanForum, добре помітно, що архітектура інтер’єру серійного “Тайкан” в цілому збігається з салоном концепту Mission E. Схоже, збереглися не тільки повністю цифрова “приборка”, але і горизонтальні екрани, вбудовані в передню панель.

При цьому центральна консоль з сенсорною панеллю також “переїхала” з концепту на серійний електромобіль, а переднє пасажирське крісло має безліч клавіш управління електрорегулюванням. Єдиною помітною відмінністю інтер’єру серійного Porsche Taycan від концептуального Mission E фотографи називають більш темну колірну гаму, але, найімовірніше, кольору обробки салону покупцям дадуть можливість вибирати.

Керівництво Porsche раніше обіцяли, що, незважаючи на повністю електричну силову установку, Taycan буде вести себе і відчуватися, як повноцінний спорткар від Porsche. На даний момент відомо, що топова модифікація електрокара буде комплектуватися 600-сильною силовою установкою і зможе набирати перші 100 км/год за 3,5 секунди. Запас ходу “Тайкан” при цьому становитиме близько 500 км. Базовий електромобіль зможе похвалитися приблизно 400 “кіньми”.

Виробник стверджує, що вже має в своєму розпорядженні приблизно двадцятьма тисячами попередніх замовлень на електрокар, і всі вони повинні бути виконані протягом першого року виробництва.

Джерело motor1

Не пропустіть