Найдорожчий автомобіль у світі виїхав на дорогу (Відео)

Ексклюзивний гіперкар Bugatti La Voiture Noire як і раніше покритий товстим шаром загадковості, але хоча б показав як їде.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este – великий щорічний захід, конкурс автомобільної краси. Часто його відвідують раритетні транспортні засоби та унікальні одиничні екземпляри, створені сучасними майстрами.

Як ви розумієте, виготовлена ​​в кількості 1 штуки Bugatti La Voiture Noire не могла пропустити таку подію. Найдорожчий автомобіль сучасності (19 млн дол), однак, не б’є ніяких цінових рекордів, адже не випускається серійно. Проте, залишається ексклюзивним авто.

Всередині, як і раніше відсутній обов’язковий W16 потужністю понад 1500 к.с. Замість нього – невеликий електромотор, який є тимчасовим заходом. Завдяки такій силовій установці гіперкар може пересуватися самостійно, хоч і на невеликі відстані.

Представники компанії говорять, що для завершення проекту буде потрібно ще 2-2,5 року. Навіть не підозрюємо, як вони встигнуть з таким щільним графіком конкурсів і фестивалів!


Не пропустіть