Український супер автобус Torsus перекинули на бік (Фото)

Ми вже не раз писали про унікальний повнопривідний автобус Torsus Praetorian, ідея створення якого належить Українській компанії Pulsar Expo.

У червні цього року позашляховий автобус Torsus пройшов важливі випробування на перекидання в чеській лабораторії TUV SUD. Автобус нахилили набік на певний кут на спеціальній плиті, попередньо зафіксувавши страхувальними елементами. В результаті машина, яка має досить високий центр ваги, підтвердила відповідність суворим вимогам з безпеки для даного типу транспортного засобу. В результаті Torsus Praetorian отримав путівку в життя на ринки по всьому світу.

Нагадаємо, що автобус на повноприводному шасі MAN 4х4 оснащений кузовом з композитних матеріалів і випускається на підприємстві в Словаччині, недалеко від Братислави. До його особливостей варто віднести модульність конструкції, яка дозволяє виготовляти транспорт різного призначення: безпосередньо автобус на 39 місць, санітарний автомобіль, поліцейську машину, пожежний, кемпер, машину для прикордонників, транспортний засіб для спортивних команд та ін.

До речі, Нацгвардія України вже отримали два санітарних спецавтомобіля Torsus, які були представлені на виставці в Києві в серпні 2018 року.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть