В інтернеті з’явилися фотографії нового броньовика Inkas Sentry (Фото)

Автомобільний бренд Inkas показав нову версію броньовика Inkas Sentry.

Компанія Inkas провела презентацію нової моделі позашляховика Inkas Sentry, яка була розроблена спеціально для армійських і поліцейських сил спеціального призначення. Дана модель трохи раніше була представлена ​​в цивільній версії.

Зараз же позашляховик зібраний на базі важкого пікапа Ford F-550 з поліпшеною підвіскою. Для збільшення показників захисту пасажирів компанія додала спеціальні броньовані панелі на кузов авто, рівень балістичного захисту яких, був доведений до BR6. Ця броня дозволить стримати понад 700 прямих пострілів зі зброї з патронами калібру 7,62 мм і кілька осколково-наступальних гранат.

Броньований позашляховик обладнаний 6,7-літровим дизельним двигуном з 8-ю циліндрами, потужність якого становить 330 к.с. Трансмісія оснащується автоматичною коробкою перемикання передач з 10 ступенями. Привід повний.

Завдяки новому кузові, машина здатна перевозити до 7 оперативників середньої статури в повній бойовій готовності. Для підвищення комфорту була додана система клімат-контролю, бар, сейф, система нічного бачення і всебічного огляду. При необхідності, на дах кузова можна додати поворотну модель турелі.