КрАЗ може стати головним постачальником вантажівок для ЗСУ

Кременчуцький автомобілебудівний завод (КрАЗ) може стати головним постачальником вантажних машин для Збройних сил України. Днями підприємство відвідала делегація на чолі з командувачем сил логістики Генштабу Збройних сил України, генерал-майором Олегом Гуляком.

За словами Гуляка, завод здатний випускати автомобілі і перебуває в бойовій готовності для цього. Делегація оглянула цехи підприємства, навчальні класи, а деякі її учасники навіть проїхалися на КрАЗ-6322 по випробувальному полігону.

«Зараз перед Збройними силами України ставиться безліч завдань, ЗСУ розширюються. Наприклад, створюються нові сили територіальної оборони, і армії потрібне більше оснащення. КрАЗ – це був основний автомобіль, що надходив в частині з початку війни. Сьогодні ми побачили завод, машини. Висновки щодо закупівель будуть попереду», – повідомив Олег Гуляк.

Нагадаємо, навесні 2021 року КрАЗ уклав трирічний контракт на поставку великовантажної автомобільної техніки та запасних частин для потреб Командування з організації підрядних робіт Армії Сполучених Штатів Америки (США).


Не пропустіть