W Motors показала футуристичний позашляховик для поліції (Фото)

Компанія W Motors з Об’єднаних Арабських Еміратів показала новий футуристичний позашляховик для поліції. Прем’єра Ghiath Smart Patrol відбулася у рамках Всесвітнього поліцейського саміту на виставці Expo 2020 у Дубаї. За заявою розробників, новинка є одним із найтехнологічніших автомобілів для спеціальних служб у світі.

Технічні характеристики позашляховика Smart Patrol не розкриваються. Під час презентації розробники наголосили на спеціальних можливостях автомобіля.

Зовні машина відрізняється характерним для марки дизайном кузова, який доповнений комплексом спеціальних світлових сигналів, а також висувною панорамною камерою для моніторингу обстановки навколо та системою розпізнавання облич та номерних знаків.

Інтер’єр був виконаний з урахуванням специфіки поліцейської служби, співробітникам якої доводиться проводити багато часу. На центральній консолі передбачено 16-дюймовий комп’ютер з доступом до національної бази даних поліції, пасажир має окремий дисплей, а також передбачено додатковий планшет для роботи з інформаційними системами.

За спинками передніх сидінь є захисне скло, а в багажному відсіку передбачено спеціальне відділення для зберігання обладнання для безпеки та порятунку. Як зазначив голова поліції Дубая генерал-лейтенант Абдулла Халіфа Аль Маррі, у розпорядженні поліції міста вже є десять таких позашляховиків, а всього протягом п’яти років в ОАЕ закуплять 400 таких авто на суму 54,4 млн. доларів.


Не пропустіть