Українець створив унікальне багі для ЗСУ (Відео)

Попри війну українці не перестають дивувати. Свій внесок у загальну перемогу зробив і студент львівського профтехучилища: він створив нестандартний автомобіль для військових.

Як стало відомо MMR, Тарас Януш розробив і власноруч зібрав компактний багі, який отримав назву «Tyrex». Цей унікальний транспортний засіб відрізняється підвищеною маневреністю та прохідністю.

«Львівський» багі може похизуватися величезними колесами, високим кліренсом, досить потужним двигуном і повним приводом, що дозволить швидко переміщатися по передовій.

Унікальний автомобіль вже пройшов тестування і незабаром вирушить на фронт.

«Справжній українець – на своєму місці докладає максимум зусиль, щоби наблизити нашу перемогу. Дякую! Додам, що цей та інші подібні проекти реалізовуватимуться на базі львівських профтехів у рамках меморандуму про співпрацю між Департаментом освіти та науки Львівської ОДА, департаментом гуманітарної політики ЛМР та ГО «Пекельні кажани». Тому наша талановита молодь і надалі працюватиме над розробками, які полегшать будні ЗСУ», – повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у соцмережі.


Не пропустіть