В Україні випробували новий військовий автомобіль

Автомобілі компанії «Українська бронетехніка» сьогодні активно застосовуються на фронті та допомагають звільняти нашу землю від російських окупантів. Виробник оперативно реагує на потреби військових і працює над новими продуктами, повідомляє «Автоцентр».

Наразі проводиться робота над удосконаленням використання великокаліберної зброї на машинах. Спільно з партнером було розроблено універсальний верстат під великокаліберний кулемет ДШК, НСВ та Browning для бронемашин MRAP «Варта», ББКМ «Новатор» та інших зразків колісної техніки.

Головне завдання – досягнення максимальної точності, швидкості, зручності та безпеки в роботі кулеметника. Для захисту бійця від куль та уламків на машині встановлять поворотну платформу з елементами бронезахисту, усередині якої і функціонуватиме верстат.

Вже провели успішні випробування нового продукту на полігоні. Фахівці «Української бронетехніки» найближчим часом доопрацюють усі побажання від військових та верстат буде готовий для використання Збройними силами України та Нацгвардією.