На ЗСУ працює Nissan Pickup з цікавою навіскою (Відео)

Нашим захисникам сьогодні активно допомагають пікапи різних марок, які волонтери привозять з-за кордону. І тому приклад – ось цей Nissan Pickup з німецькими номерами. Машина відразу привертає увагу цікавим «джиперським» атрибутом, який нечасто побачиш на українських дорогах.

Йдеться про спеціальну брезентову накидку на задній борт. Спершу можна подумати, що це якась сумка для інструментів. Однак насправді ця «попона» допомагає при перевезенні велосипедів. Колеса останніх вивішуються назовні, а тому, щоб вони не дряпали задній борт, і застосовується ця брезентова накидка. В даному випадку вона виготовлена фірмою Dakine, про що говорить великий напис. До речі, по центру цього покривала розташований невеликий кармашок, який виявляється своєрідним лючком для доступу до ручки заднього борту.

Представлений Nissan Pickup також відрізняється дерев’яною кришкою вантажного відсіку, на який закріплений герметичний пластиковий бокс. З правого борту можна побачити саперну лопатку і LED-прожектор. На передньому бампері встановлено невеликий «кенгурятник» з двома додатковими фарам.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть