Українські інженери перетворили старий “Москвич” на баггі для ЗСУ (Відео)

Переробка одного такого авто коштує близько 2,5 тисяч доларів.

За час цієї війни в Україні з’явилося чимало справді унікальних транспортних засобів, до яких можна віднести й усілякі баггі. Нещодавно один із таких автомобілів на основі Москвич-2141 показали у сюжеті “Суспільне Миколаїв”.

Журналістам про незвичайний проект розповів власник майстерні Ігор. Над створенням першого прототипу працювали кілька місяців і вже днями машину готуються віддати українським військовим, які вже чекають на лінії фронту. Переробка старого радянського авто в пікап підвищеної прохідності коштувала приблизно 100 тисяч гривень.

При переробці автомобіль втратив всі свої “зайві” конструктивні елементи, які його обтяжували. Також автор зазначає, що плюс його баггі в тому, що у нього є кузов, а на аналогічних авто підвищеної прохідності такого кузова немає, через що вони поступаються цьому екземпляру в плані практичності.

Переобладнання проводили на онові машини військового, який і надав її. Авто також отримало спеціальне забарвлення, щоб в умовах його майбутньої експлуатації машина була менш помітною. На вимогу військових зробили місце під кулемет, а також майданчик для перевезення поранених та вантажів.

Даний автомобіль вже 13-й для майстрів у цьому боксі і на ньому вони зупинятися не збираються. В середньому на переобладнання авто йде 2-3 місяці, але все залежить від наявності грошей, матеріалів та призначення автомобіля.


Не пропустіть