Для розвідників створили баггі “Коник” на базі Ниви (Фото)

Розвідники однієї славетної бригади на найгарячішому напрямку отримали нове баггі «Коник», розроблене за підтримки PROF1 Group. Машина мала бути компактною, повнопривідною, легкою в ремонті та здатною перевозити 500-800 кг вантажу. Для цієї мети взяли за основу відому «Ниву». Отриманий екземпляр має порядковий номер «ОО2», а ще три машини перебувають у процесі виготовлення.

Під час роботи над «Коником» капітально перебрали двигун і ходову частину, замінивши всі запчастини. На машину встановили трубчастий каркас безпеки та сталевий захист радіатора з декоративною решіткою. Замість стандартних поворотників встановили захищені світлодіодні фари, а знімні стоп-сигнали на кормі забезпечують нічне маскування.

Автомобіль отримав силові бампери для домкрата типу HighJack, який закріпили на лівому борту. На капоті встановили багажник з еластичним кріпленням для спорядження.

Салон баггі також зазнав змін. Двигун тепер запускається кнопкою, у кузові з’явилися спеціальні отвори для стоку води, а сидіння другого ряду можна легко зняти. За кришкою бардачка розміщені два комплекти м’яких евакуаційних нош для поранених, а також є три розетки для заряджання та живлення РЕБ.

«Коник» оснастили комплектом грязьових шин, включаючи дві запаски – під капотом і на каркасі зверху. Машина отримала камуфляжне забарвлення матовими емалями типу «Раптор» та маскувальну сітку розміром 4х6 м.

Джерело autocentre.ua