Chrysler представив новий електричний седан з автопілотом (Фото)

Бренд Chrysler, що входить до корпорації Stellantis, представив публіці свій новий концепт-кар, який отримав назву Chrysler Halcyon. Він уособлює «електричне» майбутнє легендарного американського бренду.

Виробник не розкриває ні характеристики силової установки, ні ємність акумулятора та запас ходу новинки. Відомо лише те, що вона заснована на реальній електричній платформі Stellantis STLA Large і буквально повністю «забита» системами активної безпеки та допомоги водію.

Концепт виглядає як футуристичний седан присадкуватий форми з низьким і коротким «носом», гігантським лобовим склом і дверцятами з верхніми панелями, що відкриваються в стилі «крила чайки».

В салоні Halcyon встановлено проекційний дисплей та великий екран інформаційно-розважальної системи у портретній орієнтації.

У Chrysler заявляють, що модель підтримує систему автономного водіння 4-го рівня, і в повністю безпілотному режимі педалі і кермо можна буде прибирати, перетворюючи водія на пасажира.

За словами експертів, прем’єра концепт-кара це ще один крок на шляху до випуску першого повністю електричного автомобіля Chrysler, який запланований на 2025 рік.