Відбулася презентація кросовера Volkswagen нової ери (Фото)

Компанія Volkswagen, розуміючи роль китайського авторинку у своєму бізнесі, зробила реверанс у бік клієнтів із КНР, представивши концепт кросовера ID. Code під гаслом “у Китаї та для Китаю”.

Потрібно розуміти, що здебільшого Volkswagen просто привернув увагу до своєї новинки гучною заявою, що буде продемонстровано автомобіль нової ери. Єдине, що тут може справді натякати на щось нове: оптика та простір між нею. Фари можуть імітувати (наскільки це можливо) людський погляд.

Смуга із 967 світлодіодів між ними отримала назву “Світлова хмара”. Під ним розташована панель, яку зовсім не видно, якщо вона не активована, але водій може вивести на неї практично все, що завгодно: зведення прогнозу погоди, зображення сакури і так далі. Також Volkswagen ID. Code отримав “розумні вікна” з можливістю відображення цифрового аватара, який може зав’язати розмову під час наближення.

Цей комплекс комунікації обумовлений четвертим рівнем автономності, тому передбачається, що автомобілі та їхні пасажири, до яких входить і водій, могли б спілкуватися між собою таким чином.

Салон виявився характерно концептуальним: з широкою можливістю зміни місць. Особливість все ж таки є: розмовляючий аватар на проекційному дисплеї.

Загалом це все, що стало відомо про автомобіль нової ери.

“ID. Code дає перше уявлення про майбутнє VW у Китаї: з новим дизайном, новим технологічним стандартом та цілісним досвідом бренду, спеціально орієнтованим на потреби та побажання наших китайських клієнтів. Разом з нашими китайськими партнерами ми відкриваємо нову еру мобільності в Китаї”, – заявив голова Volkswagen Томас Шефер.


Не пропустіть