Ferrari готує гучну прем’єру яскравої новинки з V12 (Фото)

Ferrari незабаром презентує новий розділ у своїй історії суперкарів — наступника легендарної моделі 812. Презентація, що призначена на 3 травня, обіцяє стати значущою подією в автомобільній індустрії, адже на зміну приходить нове покоління V12 суперкара, який уже встиг завоювати увагу шанувальників марки.

Соціальні мережі Ferrari заповнилися тизерами новинки. В одному з опублікованих відео можна побачити задню частину автомобіля з написом Ferrari та знаменитим логотипом танцюючого коня на капоті. На другому тизері, розміщеному в соцмережах, звучить голос засновника компанії Енцо Феррарі, який розповідає про неповторний звук V12, який він називає “вічною симфонією”.

Нова модель, що отримала внутрішню кодову назву F167, вже помічена під час тестів, і, хоча Ferrari поки не розкрила всі деталі, відомо, що вона буде потужнішою і швидшою за попередника — Ferrari 812 Competizione. Той у свою чергу оснащений атмосферним V12 двигуном потужністю 818 к.с., що розвиває крутний момент 692 Нм, і здатним розганяти автомобіль до 100 км/год всього за 2,85 секунди. Максимальна швидкість Competizione 812 перевищує 340 км/год.

Очікується, що новинка Ferrari використовуватиме вдосконалену версію цього двигуна, а також отримає ряд технологічних інновацій, які дозволять їй зайняти гідне місце в лінійці італійського автовиробника. Проте деталі залишаться таємницею до офіційної прем’єри.