Lamborghini готує до дебюту гібридного наступника Huracan

Італійський виробник спорткарів Lamborghini оголосив про швидкий випуск наступника моделі Huracan. Прем’єру новинки заплановано на другу половину 2024 року. У секретних матеріалах Lamborghini згадується, що нова модель буде оснащена “новою гібридною силовою установкою”. Замість традиційного V12 у новинці застосують двигун V8 з двома турбінами, який, за чутками, здатний розвивати до 10 000 обертів на хвилину.

Новий суперкар, який попередньо отримав кодове позначення LB63x і можливу назву Temerario, відрізняється від конкурентів, таких як Ferrari і McLaren, які пропонують гібриди з двигунами V6. У той час як новий Urus SE видає 789 кінських сил, від нової моделі очікується потужність понад 800 к.с.

Автомобіль буде побудований на модифікованому вуглецевому шасі, яке використовується в моделі Revuelto. Відмінною рисою новинки, крім гібридної установки, стане повний привід: замість традиційної системи Huracan використовуватися електромотори для передніх коліс, а можливо, і третій мотор, розташований над коробкою передач.

Дебют нового гібридного суперкара обіцяє стати значною подією в автомобільному світі, що підтверджує прагнення Lamborghini до інновацій та лідерства в сегменті люксових спортивних автомобілів.


Не пропустіть