Культову модель продемонстрували у вигляді концепту (Фото)

Маслкар Shelby Cobra, випущений ще в 1962 році, свого часу став іконою автомобільної моди і досі збирає шестизначні ціни на аукціонах у всьому світі. Поряд з цим незалежний дизайнер Бенджамін Хоган з Бостона вважає, що модель вже давно потребує оновлення та зміни покоління.

Автор рендерного зображення розповів, що при складанні незалежних рендерів концепту Shelby Cobra перед ним стояло завдання зберегти впізнавані риси моделі, але при цьому додати цілий ряд футуристичних нот, адже такий автомобіль повинен стати актуальним для 2020 року. Варто відзначити, що з класичних рис концепт зберіг тільки двомісну компоновку салону і відкидний верх.

Передня частина кузова концептуального Shelby Cobra отримала звужений і агресивний дизайн, який підкреслюється динамічною і компактною решіткою радіатора. Для охолодження потужного мотора потрібні були два додаткових повітрозабірника спереду.

Ззаду концепт Shelby Cobra цілком очікувано опинився таким же агресивним, а патрубки вихлопної системи свідчать про те, що модель залишилася вірна двигуну внутрішнього згоряння. В цілому дизайн задньої частини кузова Shelby Cobra виявився схожим з моделями від McLaren і Lamborghini. Автор упевнений, що під капотом моделі розташується гібридний мотор. Виконаний на основі бензинового V8.