На український ринок вийшла нова модель авто (фото)

Компанія «Богдан-Автотрейд» – офіційний дистриб’ютор автомобілів JAC в Україні анонсує презентацію нового пікапа JAC T8, яка відбудеться 5 вересня в Києві. Модель вже доступна в офіційній дилерській мережі JAC за спеціальною вигідною ціною 608 000 грн. за максимальну комплектацію.

Спроектований на базі новітньої міжнародної платформи 8-го покоління, JAC Т8 уособлює в собі сучасні тенденції виробництва пікапів та представляє найвищий рівень Made in China.  Пікап JAC T8 охоплює повний спектр оновлення в стилі, потужності, безпеці та комфорті. Поєднуючи  розкішний дизайн SUV та продуктивність комерційного автомобіля JAC T8 створений і для комфортного життя, і для ефективної роботи.

Розроблений в італійському науково-дослідному інституті JAC, дизайн Т8 виражає красу позашляхових моделей JAC і підкреслює новий ексклюзивний стиль пікапа.

Містка вантажна платформа розміром 1520ммх1520ммх470мм, яка може перевозити до 900 кг, пропонує нові можливості для різноманітних навантажень та перевезень.

В залежності від комплектації JAC T8 оснащується 2.0-літровим бензиновим або дизельним двигуном. В цей час застосування новітньої технології забезпечує таку ж потужність і крутний момент, як і традиційний 2,5-літровий двигун. Високоефективний 2.0-літровий дизельний двигун генерує максимальну потужність 139 к.с. і максимальний крутний момент 320 Нм. Тим часом технологія турбоннаддува і система Common Rail подбає про оптимізацію витрат палива і зниження рівня шуму.

Окрім гідних ходових характеристик, цей сучасний пікап володіє дуже міцною сталевою рамою та повним спектром інтелектуальних систем безпеки. В залежності від комплектації автомобіль оснащується ABS + EBD, системою курсової стабілізації ESC, камерою кругового огляду 360 градусів, TPMS, cистемою допомоги при старті руху на підйомі HАC, двома подушками безпеки та системою попередження про виїзд зі смуги руху (LDW).