Новий флагманський позашляховик Volkswagen виїхав на тести (Фото)

Volkswagen приступила до тестів нового великого кросовера на базі Teramont. Прототип вже помітили в Китаї на дорогах загального призначення, і навіть встигли заглянути в його салон.

Новий кросовер буде найбільшим в модельному ряду компанії, і про його розробку було сказано ще під час презентації концепту Volkswagen SMV, який показали в квітні на автосалоні в Шанхаї.

Тестовий зразок відрізняється від концепту оптикою і бамперами, а інші деталі екстер’єру через плівки розглянути неможливо.

Інтер’єр в машині виконаний в стилі сучасних моделей Volkswagen. У ньому буде три екрана, де один для мультимедійної системи, другий для управління кліматом і різними системами, а третій дисплей є панеллю приладів.

Відомо, що довжина прототипу 5,1 метра, а під його капотом встановлений 2,5-літровий V6 потужністю 299 к.с. Очікується, що модель надійде в продаж ще з 2,0-літровим турбомотором потужністю 186 або 220 к.с.

Трансмісія для німецького «паркетника» буде роботизована. Презентація серійного великого кросовера відбудеться в першому півріччі 2020 року.


Не пропустіть