Оновлений Chevrolet Equinox виїхав на тести (Фото)

Компанія Chevrolet готується до виходу оновленої версії кросовера Equinox. Новий автомобіль від американського бренду фотожурналісти помітили на випробуваннях.

Випуск кросовера Chevrolet Equinox почався ще в 2017 році, але машину можна придбати тільки в США і Китаї. Однак найближчим часом виробництво транспортного засобу буде перенесено на завод UzAuto Motors, який знаходиться в Узбекистані.

Нещодавно в Мережі були опубліковані фото кросовера. Транспортний засіб помітили під час випробувань по дорогах загального призначення. Автомобіль обзавівся масивною радіаторною решіткою, оригінальною оптикою, видозміненими бамперами. Зміни також торкнулися і салону, який обробили якісною шкірою. Крім цього, кросовер обладнаний новою мультимедійною системою з можливістю віддаленого управління зі смартфона.

Під капотом у Chevrolet Equinox встановлений турбований мотор об’ємом 1,5-літра потужністю 179 «конячок», який працює в парі з 6-ступінчастою коробкою-автомат. Також доступна модель з 2,0-літровим силовим агрегатом потужністю 260 кінських сил і 9-ступінчастою АКПП. Згідно з попередньою інформацією, анонс оновленого кросовера Chevrolet Equinox відбудеться вже цієї весни.