Honda оновила свій флагманський позашляховик Avancier (Фото)

Компанія Honda найближчим часом запустить в продаж оновлену модифікацію позашляховика Honda Avancier.

Honda Avancier – це середньорозмірний купе-кросовер, який має спільні характеристики з седаном Accord. Цікавий факт, що Honda також продає в значній мірі ідентичну модель під назвою UR-V, зібрану іншим спільним підприємством з Dongfeng Motors.

Avancier досить популярна на ринку Піднебесної модель – в 2019 році вона розійшлася тиражем в 71 552 одиниць авто. Тепер перші фото і інформація про оновлений Honda Avancier 2020 року, який з’явився в мережі, розкривають подробиці про оновлення.

Наприклад, машина отримала нові горизонтальні вставки решітки радіатора, більш незграбні бампери, нові 4-вугільні насадки системи вихлопу, витончені світлодіодні задні ліхтарі і новий дизайн колісних дисків з легкого сплаву. Нові кольори також були додані в палітру.

Усередині Honda Avancier 2020 року одержав нові варіанти обробки салону, до того ж іншу інформаційно-розважальну систему, що отримала ім’я Honda Connect 2.0. Зовні все інше залишилося без змін, однак опції моделі були оновлені. У число нових функцій увійшли: контроль спуску, бездротова зарядка для гаджетів, електропривід задніх дверей, плазмова система очищення повітря, автоматичні фари і аудіосистема.

Моторна гамма залишається колишньою: китайським покупцям запропонували на вибір 1,5-літровий турбований 4-циліндровий силовий агрегат потужністю 196 кінських сил і 2,0-літровий турбомотор потужністю 276 кінських сил. Перший поставляється в парі з варіатором, а другий – з 9-ступінчастою АКПП і системою повного приводу. Прайс-лист на оновлений Honda Avancier оголосять 31 березня 2020 року.