Зовнішність і салон першого електроседана Audi розкрили до дебюту (Фото)

На порталі Cochespias.net з’явилися знімки з офіційної фотосесії нового Audi e-tron GT – першого електроседана німецької компанії. Дебют новинки повинен відбутися 9 лютого.

Автовиробник називає свою модель Audi e-tron GT «чотирьохдверним купе», хоча фактично це седан з похилим дахом, який нагадує по форм-фактору і габаритам автомобіль Audi A7 Sportback. Судячи, по представленим фото, дизайнери зберегли на серійному електрокарі і модну світлодіодну оптику, і увігнутий капот, а також пару зарядних роз’ємів, розташованих в передніх крилах.

При цьому візуальні відмінності товарної версії електроседана від концепту e-tron GT зразка 2018 року полягають в деталях: простіше виконані бампери, видозмінений дифузор, встановлені традиційні дверні ручки, а також більш функціональні дзеркала заднього виду. Також змінився і малюнок колісних дисків, хоча простими «аеродинамічні» колеса з направленим малюнком не можна назвати.

В інтер’єрі відмінностей від концепт-кара e-tron GT більше, при цьому архітектура розташування повітроводів, розмір, форма дисплеїв, а також дизайн центрального тунелю збереглися. Зате змінилося рульове колесо, оздоблювальні матеріали, блок регулювань кліматичної системи і дверні карти. Відзначимо, що в салоні новий седан Audi e-tron GT сильно відрізняється від кросоверів e-tron/e-tron Sportback.

Технічні характеристики нового Audi e-tron GT поки тримаються в таємниці. Відомо, що всі електричні седани розділять шасі PPE з Porsche Taycan, тобто новинка Audi отримає і 800-вольтну електросистему, і вбудований в силову структуру тяговий акумулятор. Але в деталях новий e-tron GT не повторюватиме Taycan: у електрокарів будуть силові установки різної продуктивності, відзначиться і запас ходу. Світовий дебют нового Audi e-tron GT пройде в наступний вівторок, 9 лютого.


Не пропустіть