На український ринок виходить новий кросовер Haval Jolion (Фото)

На українському ринку стартували попередні замовлення на новий китайський кросовер Haval Jolion. Автомобіль буде доступним в чотирьох комплектаціях із 1,5-літровим бензиновим двигуном і механічною або роботизованою коробками передач, безальтернативним переднім приводом і доступні в шести кольорах кузова, про це повідомляє MMR.net.ua/

Haval Jolion презентували на міжнародній автовиставці в Пекіні у вересні 2020 року. Автомобіль побудований на сучасній платформі L.E.M.O.N., яку розробив концерн Great Wall Motor, і отримав свіжий, сучасний дизайн, передові системи безпеки і економічної ефективності.

Базова версія новинки оснащена 1,5-літровим турбованим двигуном на 143 к.с., яка працює в парі із механічною трансмісією на шість передач. Машина отримала пакет систем безпеки, електропідсилювач керма, галогенові фари, задні паркувальні датчики. Автомобіль можна замовити за 496 тис. гривень.

Старші версії отримали той же турбодвигун на 143 к.с., але в пару собі отримали роботизовані КПП на сім передач. Серед опцій, в залежності від комплектації, доступні шість подушок безпеки, шкіряний салон, підігрів сидінь, двозонний клімат-контроль, система кругового огляду, підігрів керма, камера заднього вигляду, адаптивний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон, і інше. В максимальній комплектації можна додатково замовити панорамний дах, проекційний екран на лобовому склі і систему інформування про дорожні знаки і перевищення швидкості.

Автомобілі з роботизованими коробками передач можна замовити від 549 тис гривень і до 662 тис. гривень.


Не пропустіть