У Мережі з’явилися перші знімки нового Toyota Land Cruiser 300 (Фото)

У Мережі з’явилося перше зображення абсолютно незамаскованої передньої панелі Toyota Land Cruiser 300, наступного покоління повнорозмірного японського позашляховика, який дебютує незабаром в якості моделі 2022 року.

Напередодні офіційної прем’єри Toyota Land Cruiser 300 нового покоління, в ЗМІ періодично з’являються різні фотознімки і патентні зображення японської моделі. На цей раз в Мережу «просочилося» фото передньої панелі майбутнього позашляховика, абсолютно позбавленої камуфляжу. І хоча опубліковане зображення є дещо розмитим, воно прекрасно демонструє особливості майбутнього Land Cruiser 300.

Toyota Land Cruiser 300 прийде на зміну позашляховику серії 200, моделі, яка відома європейцям як Land Cruiser V8 і розташовується вище «звичайних» моделей лінійки, доступних в даний час в Європі в 3-х і 5-дверних кузовах меншого розміру. Ця лінійка продається на інших ринках як Land Cruiser Prado, проте ця назва ніколи не використовувалося на Старому континенті.

Фотознімок ясно дає зрозуміти, як зміниться передня частина позашляховика. Найбільш радикальні зміни спостерігаються в явно більшого розміру решітці радіатора, і в бампері, який виглядає більш спортивно і не поєднується з елементами, поміченими в різних прототипах і ескізах, представлених раніше. Не виключено, що більш спортивна версія є майбутнім Land Cruiser GR. Крім того, даний екземпляр отримав безліч хромованих елементів, тому це має бути одна з топових версій в лінійці.

Очікується, що на додаток до естетичних змін, новинка відмовиться від двигуна V8 на користь більш ефективного з точки зору витрат палива і викидів CO2 V6 з турбонаддувом. Крім того, Land Cruiser 300 отримає електрифіковану версію, яка була анонсована на цьому тижні Шоном Хенлі, керівником відділу продажів і маркетингу Toyota Australia.