BMW випадково представила оновлений BMW X3 2022 року (Фото)

Зображення з участю BMW X3 після фейслифтингу виявилося у вільному доступі в Інтернеті. Знімок розмістили на офіційному іспанському сайті BMW. Завдяки йому можна було розглянути бічну частину нового автомобіля, а також натяк на передню і задню частини.

Спереду найбільш очевидним і помітним оновленням є незграбні фари, як у 4-Series. Денні вогні менш круглі і більш загострені, але в цілому зовнішній вигляд дуже відповідає поточному напрямку дизайну BMW.

Найбільшим і потенційно найбільш спірним елементом будь-якої сучасної BMW завжди буде решітка радіатора. Вона виявилася більшою, ніж у сучасного позашляховика. Крім того, передня частина кросовера X3 має окремий повітрозабірник.

Інші примітні аспекти включають в себе передній бампер зі зміненим профілем, який виглядає настільки ж гострим, як і слід було очікувати, хоча і трохи чистіше, ніж рік, що минає автомобіль. Задні ліхтарі теж здаються затоновані. Деякі припущення в Інтернеті показали, що зображений X3 – це M40i. Якщо це так, агресивний дизайн бампера і коліс може бути пом’якшений для менших моделей.

Очікується, що внутрішні зміни зведені до мінімуму. Точно так же BMW не планує вносити будь-які модифікації трансмісії у 2022 X3. Замість цього бренд буде дотримуватися поточного діапазону бензинових і дизельних двигунів і однією або декількох гібридних моделей з тим, що підключається модулем. Залишиться і 3,0-літровий рядний 6-циліндровий двигун з твін-турбонаддувом потужністю на 473 к.с.