Компанія Chevrolet анонсувала Camaro нового покоління

У світі національної асоціації гонок серійних автомобілів Nascar Camaro буде жити в наступному поколінні. Майбутнє Chevrolet Camaro залишається невизначеним.

Продажі маслкар Chevrolet протягом декількох років постійно відставали від двох його основних конкурентів, Ford Mustang і Dodge Challenger, що породжує побоювання, що нинішнє покоління Camaro може стати останнім. Очікується, що нинішній Camaro залишиться в продажу до 2026 року. Крім того, президент General Motors Марк Ройсс недавно натякнув, що Camaro може бути замінений новою повністю електричною моделлю – тим більше Ford домігся успіху з Mustang Mach-E. Однак у світі Nascar Camaro змінить покоління.

Нове зображення дає нам першу виставу про Camaro Nascar наступного покоління напередодні презентації, яка відбудеться 5 травня. Темний силует показує передню панель нового боліда з фарами і решіткою з підсвічуванням. Інший тизер демонструє новий гоночний Camaro разом з новими Ford Mustang і Toyota Camry, які представляють собою «відроджений запас». Ці гоночні автомобілі нового покоління будуть нагадувати дорожні автомобілі, на яких вони засновані, і отримають поліпшену притискну силу і аеродинаміку, і допоможуть гоночним командам скоротити витрати.

Нові гоночні автомобілі Next Gen також будуть оснащені 6-ступінчастою секвентальною трансмісією, що замінює 4-ступінчасту механічну коробку передач, а також легкосплавними колісними дисками більшого розміру з центральним замком, незалежною задньою підвіскою і заднім дифузором.

Нинішній гоночний автомобіль покоління 6 Nascar дебютував в сезоні Cup Series 2013 року. Chevrolet спочатку використовував кузов седана SS на базі Holden Commodore, перш ніж замінити його на Camaro ZL1. Потім він був замінений кузовом ZL1 1LE в серії Nascar Cup 2020. Більш детальна інформація буде розкрита завтра, коли Ford і Toyota також представлять нові гоночні автомобілі Next Gen Mustang і Camry на Charlotte Motor Speedway. Всі три автомобілі Next Gen дебютують на треку в наступному році на етапі 2022 Nascar Cup Series.