Hyundai продемонструвала дуже красивий універсал Genesis G70 (Фото)

Преміальний бренд з Південної Кореї опублікував знімки серійної версії універсала Genesis G70.

Компанія Genesis готується офіційно представити свій перший універсал G70, який складе конкуренцію таким моделям як BMW 3-Series, Audi A4 і Mercedes-Benz C-Class на європейському авторинку. На даний момент технічні дані прийдешньої новинки засекречені.

Відомо, що габарити моделі становлять 4685/1850/1400 мм, а колісна база – 2 835 мм і такі показники ідентичні з однойменним седаном. В результаті напрошується висновок, що автомобілі відрізняться тільки типом кузова. Силует нового Genesis G70 більше схожий на Shooting Brake, при цьому корейським інженерам вдалося значно збільшити площу багажника, а також встановити задній диван зі складаною спинкою в пропорції 40:20:40.

Також універсал отримав задній спойлер, інші задні ліхтарі більшого розміру, при цьому салон, судячи з опублікованих фотографій, не отримав відмінностей від седана. Також по знімках можна помітити шильдик 2.0T AWD. У версії з кузовом седан така комплектація оснащується мотором потужністю 255 к.с. і 8АКПП. Очікується, що універсал запозичить і інші двигуни. Очікується поява повного приводу.