Маленький кросовер Genesis GV60 знову помітили на тестах

Не секрет, що лінійка Genesis буде розширюватися разом з останніми оновленнями, які Фотошпигуни показували в попередні місяці. Електрифікація є частиною цього розширення.

Нова електрична модель з попередньою назвою GV60 знову помітили на тестах. У підсумку в Мережу потрапила нова порція фотографій за участю маленького кросовера.

Прототип GV60 як і раніше сильно порізаний камуфляжем і фальшивими панелями, тому складно передбачити, як буде виглядати зовсім нова модель. GV60 матиме установку з двома екранами, яка з’єднує інформаційно-розважальну систему і комбінацію приладів.

Подробиць на даний момент мало, але вже можна зробити висновок про те, що GV60 повинен працювати на архітектурі Hyundai Electric-Global Modular Platform (E-GMP) для акумуляторних електромобілів. Це та ж платформа для Hyundai Ioniq 5 і Kia EV6.

З урахуванням сказаного, очікуйте близько 482 кілометрів дальності через європейський WLTP. GV60 буде таким же швидким, як EV6 GT, який може розігнатися до 100 км/год за 3,52 секунди. Він також може використовувати сонячний дах електричного G80.

Дата запуску GV60 на даний момент не визначена. Недавні чутки вказують на те, що вона відбудеться в цьому місяці. Чи збережеться це в найближчі тижні, поки невідомо.