Компанія Rolls-Royce представила седан Ghost у версії Black Badge (Фото)

Компанія Rolls-Royce представила Black Badge Ghost. Називаючи його передовим автомобілем, який був модернізований, це найпростіша модель Black Badge в історії компанії. Позиціонуючи темну сторону, як описано Rolls-Royce, ця нова модель відображає бажання клієнтів, які вітають мінімалізм. Чорний колір надає зовнішньому вигляду певної серйозності. Щоб створити цей темний чорний колір, виробник розкішних автомобілів повідомив, що близько 45 кг фарби було розпорошено і нанесено на електростатично заряджений кузов білого кольору.

Автомобіль також оснащений 21-дюймовими колесами, які були розроблені у стилі сімейства Black Badge та призначені для Black Badge Ghost. Rolls-Royce додає, що були створені та виготовлені сучасні матеріали, щоб надати автомобілю неповторної атмосфери в інтер’єрі. Темний відтінок, що гармонує із зовнішнім виглядом, продовжується всередині з використанням чорного шпону від бренду Bolivar.

Під капотом встановлений 6,75-літровий двигун V12 з подвійним турбонаддувом Rolls-Royce потужністю 591 к.с. і максимальний крутний момент 900 Нм. Восьмиступінчаста коробка передач ZF, а також передній та задній мости з керованими колесами працюватимуть спільно.