У Мережі показали екстремальну версію пікапа Toyota Tundra (Фото)

Японська марка Toyota підготувала новий концепт-кар, розроблений спеціально для тюнінг-шоу SEMA.

Екстремальний варіант Toyota Tundra побудований на базі пікапа нової генерації і називається TRD Desert Chase. За задумом авторів даного проекту, Toyota Tundra має стати ідеальним автомобілем супроводу для перегонів пустелею.

Пікап TRD Desert Chase отримав агресивну зовнішність завдяки комплекту для розширення кузова, а також масивним крилам, за якими приховані 18-дюймові ковані диски. Крім того, машина обладнана каркасом безпеки та спеціальними фарами з функцією регулювання.

Оскільки Toyota Tundra замислювалася як машина супроводу гонщиків, вона оснащена всім необхідним для гонщиків в умовах бездоріжжя. Зокрема, на борту пікапа є спеціальний домкрат, здатний підняти автомобіль на поганому покритті, балон із вуглекислим газом, а також ємності для води та палива.

У моторному відсіку TRD Desert Chase знаходиться 3,5-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом, нікель-металогідридний акумулятор і електродвигун. Загальна потужність силової установки, до складу якої також входить 10-швидкісна АКПП, досягає 389 к.с. і 649 Нм максимального моменту, що крутить.